Εγγύηση 1ου έτους + Εργοστασιακή Εγγύηση

Kάνατε λάθος κατά την επιλογή των ανταλλακτικών σας;


Έχετε 10 ημέρες για την επιστροφή τους.


Δίνουμε 1 έτος εγγύηση σε όλα τα ανταλλακτικά ( εκτός  αναλωσίμων- Υαλοκαθαριστήρες - Λαμπες - Δισκόπλακες - Τακάκια - Ηλεκτρονικά Είδη).


Εάν η παραγγελία σας δεν ταιριάζει στο όχημά σας, έχετε μια περίοδο 15 ημερών από την παραλαβή της για να επιστρέψετε μέρος ή το σύνολο των  ανταλακτικων σας .


Θα πρέπει όταν τα επιστρέψετε να είναι  στην αρχική τους συσκευασία, χωρίς ίχνη τοποθέτησης.


Προσοχή, αν το αντ/κό σας επιστραφεί κατεστραμμένα ή ελλιπή, η onparts μπορεί να αρνηθεί την επιστροφή του.


Με την  Onparts έχετε το κεφάλι σας ήσυχο…   

Εργοστασιακή Εγγύηση - Γνήσια Ανταλλακτικά

Ερώτηση:


 Είναι τα ανταλλακτικά γνήσια:

Απάντηση:


 Ο όρος "γνήσια ανταλλακτικά" δεν είναι αποκλειστικά για τις αυτοκινητοβιομηχανίες, αλλά ανταποκρίνεται σε ειδικό ρυθμιστικό ορισμό **.

 Πάνω από το 70% των νέων τμημάτων του οχήματος γίνονται από τους κατασκευαστές ανταλλακτικών αυτοκινήτων και όχι από τον κατασκευαστή του οχήματος.

 Αυτοί οι κατασκευαστές παρέχουν τόσο στους κατασκευαστές όσο και στο εμπόριο το ίδιο ανταλλακτικό με την μάρκα του εργοστασίου κατασκευής και όχι την μάρκα του κατασκευαστή.

 Ανταλλακτικά που έχουν την αρχική ποιότητα όπως ορίζεται από τους κανονισμούς , μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για τη συντήρηση κατά τη διάρκεια της περιόδου εγγύησης.

 Η onparts θα σας ενημερώσει σχετικά με τη μάρκα και την προέλευση των εξαρτημάτων που παραγγειλετε.

Ερώτηση:


Η χρήση των επώνυμων ανταλλακτικών after market θα έχει σαν αποτέλεσμα την ακύρωση της εργοστασιακής εγγύησης του αυτοκινήτου μου?

Απάντηση:


Κατηγορηματικά διαβεβαιώνεται ότι καμία εργοστασιακή εγγύηση δεν εκπίπτει εάν κάποιο αυτοκίνητο εξυπηρετηθεί σε ανεξάρτητο συνεργείο με επώνυμα ανταλλακτικά του ελεύθερου εμπορίου.

Όπως  ορίζει ο κανονισμός Block Exemption 1400/2002 της Ευρωπαϊκής Ένωσης  όλες οι εργασίες από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του αυτοκινήτου, για τις οποίες πληρώνει ο ιδιοκτήτης του, μπορούν ελεύθερα να πραγματοποιηθούν όπου εκείνος επιλέγει , χωρίς καμία επίπτωση στην εργοστασιακή εγγύηση του αυτοκινήτου.

Ως εκ τούτου η χρήση των κατάλληλων για το αυτοκίνητό σας επώνυμων ανταλλακτικών after market δεν δύναται να επιφέρει την ακύρωση της εργοστασιακής εγγύησης του αυτοκινήτου σας, ασχέτως των παραπλανητικών διλημμάτων που ενδεχομένως να σας τεθούν για εμπορικούς όπως καταλαβαίνετε λόγους προώθησης άλλων ανταγωνιστικών Ανταλλακτικών.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε πλήθος επώνυμων ανταλλακτικών after market Πρώτης Εργοστασιακής Τοποθέτησης (ΟΕΜ) σε πολύ φθηνότερες τιμές από τα αντίστοιχα των εξουσιοδοτημένων δικτύων, χωρίς κανένα φόβο για πιθανή ακύρωση της εργοστασιακής σας εγγύησης.

 **Ορισμός Γνήσια Ανταλλακτικά: REC κατευθυντήρια γραμμή αριθ. 461/2010 (2010 / C 138/05) § 19 και βλ. άρθρο 3, παράγραφος 26 της οδηγίας 2007/46/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου, της 5ης Σεπτέμβρης 2007 για τη θέσπιση πλαισίου για την έγκριση των μηχανοκίνητων οχημάτων και των ρυμουλκούμενων, κατασκευαστικών στοιχείων και χωριστών τεχνικών μονάδων που προορίζονται για τα οχήματα αυτά (οδηγία-πλαίσιοο) (2)].