ΚΙΤ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΟΥ (8 ΤΕΜΑΧΙΑ)

SLIME - Κωδικός: SLM-20464
10,50€
Ποσότητα:
Κοινοποίησε το:
Δικαίωμα Επιστροφής
εντός 14 ημερών
ΕΛΤΑ - Πόρτα Πόρτα
Τρόπος Αποστολής
στην πόρτα σου ή σε Pick Up Point
SLIME ΚΙΤ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΟΥ (8 ΤΕΜΑΧΙΑ)
Το KIT είναι σχεδιασμένο για την προσωρινή επισκευή όλων των ελαστικών σε αυτοκίνητα, φορτηγά, μοτοσικλέτες, φορτηγά, ρυμουλκούμενα και τροχόσπιτα.
Αυτό το κιτ περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε για την επισκευή. Απλά εισάγετε το εξάρτημα στην οπή μερικές φορές για να την καθαρίσετε και να αφαιρέσετε τυχόν υπολείμματα. Στη συνέχεια, περνάτε μέρος του υλικού σύνδεσης, το οποίο περνά από το μάτι της βελόνας, επικαλύπτοντάς το με το ελαστικό τσιμέντο. Μπλοκάρετε τη βελόνα στην τρύπα, τραβήξτε την έξω.
Το κιτ επισκευής είναι κατάλληλο μόνο για επισκευές ελαστικών έκτακτης ανάγκης ώστε να επιτρέπεται η οδήγηση των οχημάτων έως το συνεργείο όπου μπορούν να γίνουν οι κατάλληλες μόνιμες επισκευές στο ελαστικό. Το κιτ δεν προορίζεται για χρήση σε μεγάλες ζημιές ελαστικών.
Τα ελαστικά επιβατικών αυτοκινήτων με ακτινικά φύλλα μπορούν να επισκευαστούν μόνο στην περιοχή πέλματος. Δεν επιτρέπονται επισκευές στο σφαιρίδιο, στο πλευρικό τοίχωμα ή στην περιοχή των ώμων του ελαστικού. Πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη χρήση εργαλείων για την αποφυγή τραυματισμών. Φροντίστε για την προστασία των ματιών κατά την επισκευή του ελαστικού.

Παρέχονται: Μία βελόνα με τ&χειρισμό και μία βελόνα εισαγωγής, 5 βύσματα επισκευής ελαστικών, και 1 κολλά 12ml.
Περιλαμβάνει πλήρεις οδηγίες.
Διαστάσεις τεμαχίου: ‎24 x 14.50 x 2.35cm