ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΑΘΙΣΜΑ MAX-104 ΣΕ ΓΚΡΙ-ΡΟΖ

PETEX - Κωδικός: PT-44430022
26,00€
Ποσότητα:
Κοινοποίησε το:
Δικαίωμα Επιστροφής
εντός 14 ημερών
ΕΛΤΑ - Πόρτα Πόρτα
Τρόπος Αποστολής
στην πόρτα σου ή σε Pick Up Point
ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΑΘΙΣΜΑ MAX&104 ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ECE R44/04*
Το παιδικό κάθισμα Max είναι κατάλληλο για παιδιά ηλικίας 3,5 έως και 12 ετών. Το κάθισμα είναι ιδιαίτερα πρακτικό αφού ταιριάζει σε πολλά διαφορετικά οχήματα και κουμπώνει σε κάθε κοινό κάθισμα αυτοκινήτου.
Το κάθισμα είναι κατάλληλο για παιδιά περίπου 15&36 κιλών, που είναι κάτω των 12 ετών, ή ύψους έως 1.50m.
Η στερέωση του συστήματος συγκράτησης γίνεται με ζώνη 3 σημείων γρήγορα και εύκολα. Ο οδηγός ζώνης εμποδίζει την εφαρμογή της ζώνης στον αυχένα του παιδιού κι έτσι εξασφαλίζει μεγαλύτερη ασφάλεια.

Ποιότητα & ασφάλεια: δοκιμασμένο TÜV. Η καταλληλότητα για χρήση αυτού του συστήματος συγκράτησης παιδιών ελέγχθηκε επίσης από την TÜV&Austria και για μόνιμη χρήση, σταθερότητα στο όχημα, χειρισμό και άνεση.
Για παιδιά 15&36kg σωματικού βάρους, και 3,5&12 ετών.
Εγκατάσταση στο αυτοκίνητο προς τα εμπρός, προς την κατεύθυνση του ταξιδιού με ζώνη 3 σημείων του οχήματος.
Υλικά καθίσματος: Πολυαιθυλένιο υψηλής πυκνότητας (HDPE & σκληρό πλαστικό) και αδιάβροχο. Κάλυμμα καθίσματος: πλεκτό ύφασμα, επιβραδυντικό φλόγας. Ταπετσαρία: αφρός επιβραδυντικός φλόγας, απορρόφηση κραδασμών.
Ασφάλιση ζώνης 3 σημείων του παιδιού στο όχημα.

Πατήστε εδώ για όλα τα πλεονεκτήματα του παιδικού καθίσματος με μια ματιά.
*ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ECE R44/04: αναφέρεται στο ευρωπαϊκό πρότυπο δοκιμών για παιδικά καθίσματα. Η τρέχουσα έκδοση (04) του προτύπου δοκιμής ισχύει από το 2006. Ωστόσο, μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν και παιδικά καθίσματα της παλαιότερης έκδοσης ECE R44 / 03. Το παιδικό κάθισμα έχει εγκριθεί για όλα τα αυτοκίνητα που είναι εξοπλισμένα με ζώνες οχημάτων σύμφωνα με το ECE R16 ή ισοδύναμο πρότυπο. Εκτός από την καθολική έγκριση, το παιδικό κάθισμα εγκρίνεται για οχήματα με πρόσθετες συσκευές ασφαλείας (ισχύει, για παράδειγμα, για παιδικά καθίσματα ISOFIX). Τέλος, είναι εξοπλισμένο με σύστημα συγκράτησης για νήπια, το οποίο διαθέτει ιμάντα καβάλου που περνά μεταξύ των ποδιών.