ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΑΘΙΣΜΑ SUPREME-1041 ΣΕ ΜΠΛΕ

PETEX - Κωδικός: PT-44440905
130,00€
Ποσότητα:
Κοινοποίησε το:
Δικαίωμα Επιστροφής
εντός 14 ημερών
ΕΛΤΑ - Πόρτα Πόρτα
Τρόπος Αποστολής
στην πόρτα σου ή σε Pick Up Point
ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΑΘΙΣΜΑ SUPREME 1041 ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ECE R44/04*
Το παιδικό κάθισμα είναι κατάλληλο για παιδιά από τη γέννησή τους έως και 7 μηνών. Το κάθισμα είναι ιδιαίτερα πρακτικό αφού ταιριάζει σε πολλά διαφορετικά οχήματα και κουμπώνει σε κάθε κοινό κάθισμα αυτοκινήτου.
Το κάθισμα είναι κατάλληλο για παιδιά περίπου 0&25 κιλών, 0&7μηνών και ύψος <1.25m.
Το παιδικό κάθισμα διαθέτει πλεξούδα 5 σημείων που περιλαμβάνει ένα μαξιλάρι καθίσματος για μικρά παιδιά. Μπορείτε να μετακινήσετε το παιδικό κάθισμα από μια όρθια θέση σε άλλη, με ένα χέρι. Εάν το παιδί είναι πολύ μεγάλο για αυτή τη ζώνη, μπορείτε απλά να την αφαιρέσετε και να στερεώσετε το παιδί σας στο παιδικό κάθισμα με μια τυπική ζώνη τριών σημείων. Ο προεγκατεστημένος οδηγός ζώνης εξασφαλίζει ότι ο ιμάντας ταιριάζει πάντα σωστά. Το προσκέφαλο είναι ρυθμιζόμενο σε ύψος και μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί στο μέγεθος του παιδιού σας.
Το αφαιρούμενο κάλυμμα πλένεται στο πλυντήριο και εξασφαλίζει μια άνετη αίσθηση καθίσματος. Το παιδικό κάθισμα χρησιμοποιείται ανάλογα με την ομάδα βάρους προς ή αντίθετα με την κατεύθυνση του ταξιδιού.

Εγκατάσταση στο αυτοκίνητο:Το παιδικό κάθισμα μπορεί να είναι στραμμένο προς τα εμπρός ή πίσω με την κατεύθυνση κίνησης, ανάλογα με την ηλικιακή ομάδα που ανήκει.
Υλικά κατασκευής: Κέλυφος καθίσματος: Πολυαιθυλένιο υψηλής πυκνότητας (HDPE & σκληρό πλαστικό), αδιάβροχο. Κάλυμμα καθίσματος: πλεκτό ύφασμα, επιβραδυντικό φλόγας
Ταπετσαρία: αφρός επιβραδυντικός φλόγας, απορρόφηση κραδασμών.
Ασφαλίστε το παιδικό λουρί 5 σημείων του παιδικού καθίσματος.

Πατήστε εδώ για όλα τα πλεονεκτήματα του παιδικού καθίσματος με μια ματιά.
*ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ECE R44/04: αναφέρεται στο ευρωπαϊκό πρότυπο δοκιμών για παιδικά καθίσματα. Η τρέχουσα έκδοση (04) του προτύπου δοκιμής ισχύει από το 2006. Ωστόσο, μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν και παιδικά καθίσματα της παλαιότερης έκδοσης ECE R44 / 03. Το παιδικό κάθισμα έχει εγκριθεί για όλα τα αυτοκίνητα που είναι εξοπλισμένα με ζώνες οχημάτων σύμφωνα με το ECE R16 ή ισοδύναμο πρότυπο. Εκτός από την καθολική έγκριση, το παιδικό κάθισμα εγκρίνεται για οχήματα με πρόσθετες συσκευές ασφαλείας (ισχύει, για παράδειγμα, για παιδικά καθίσματα ISOFIX). Τέλος, είναι εξοπλισμένο με σύστημα συγκράτησης για νήπια, το οποίο διαθέτει ιμάντα καβάλου που περνά μεταξύ των ποδιών.